unicallPERSONAL EDITION / 04

اطلاعات مخاطب

افزودن مخاطب

نام کاربری کامل را وارد کنید. پس از افزودن، هر دو نفر در فهرست مخاطبین یکدیگر قرار می‌گیرید.

حذف حساب کاربر

دسترسی این کاربر قطع و حساب از فهرست‌ها حذف می‌شود. سابقه پیام‌ها و تماس‌ها نگهداری می‌شود.

افزودن کاربر

تغییر رمز عبور

رمز جدید برای

تماس ورودی